VINTAGEGITAAR

Reacties van klanten

Als je iemand zoekt om je gitaar beter te maken, te repareren en echte "ouderwetse" service, hier gevonden prijs/kwaliteit is super, ik zoek niet verder.
Wim van den Heuvel, Barendrecht

Beste Rene, alles functioneert vlekkeloos, dus je hebt een perfecte job gedaan. Op het ogenblik ben ik bezig met de voorbereidingen van mijn theatershow, maar als ik even tijd heb dan kom ik zeker weer eens langs.
Hans Bouwens, Waddinxveen

Rene, ik wist niet meer dat mijn Peavey T-60 zo geweldig kon klinken, bedankt voor de goede reparatie.
Martijn Steultjens, Utrecht

Je hebt me zonder al te veel kosten van mijn snaar-breek probleem afgeholpen. En mijn gitaar klinkt nog beter ook nu. Ik ben zeer tevreden over je gitaarservice.
Ben de Lange, Gorinchem

Ik heb deze week mijn Squier Stratocaster weer af laten stellen en ik ben er erg tevreden over de kwaliteit.................zoals altijd goede en snelle service.
Niels van Geffen, Gorinchem

Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn Fender strat is als herboren en klinkt en speelt weer als een dijk. Ik vind je een enthousiaste, vakbekwame en ontzettende aardige persoon. Ben blij dat ik weer in contact met je ben gekomen en ik vind je super ! Bedankt voor de reparatie en mijn Otentic gitaar!!!!
Henk Peterse, Rotterdam

Dank voor het weer op orde brengen van mijn Gibson Les Paul Standard. Heb er inmiddels al weer twee optredens mee achter de rug en hij speelt weer heel erg lekker. Professioneel afgesteld, precies zoals ik het wilde, TOP!! Hoefde zelfs niet meer te tunen tijdens de optredens wat voor mij een bijzonder prettige bijkomstigheid was.
Paul v.d. Hagen, Utrecht

Ik ga zeker reclame maken voor je onder mijn vrienden, want de service was uitstekend, zeker als ik het afzet tegen de prijs. Mijn T60 is weer als nieuw geworden. Ik vind hem geweldig klinken! Nogmaals bedankt.
Walther Veenman, Berkel en Rodenrijs

Fantastisch werk geleverd. Mijn vader was aangenaam verrast toen hij zijn oude gitaar weer zag en hoorde!!! Oude tijden herleefde weer. Nogmaals bedankt.
Mike Deurhof, Nieuwegein

Vanochtend de gitaar (ES 335 Studio: frets gevlakt, nieuwe Sperzel locking mechanieken, topkam en brugzadels vervangen door Graphtec grafieten exemplaren en hals en actie afgesteld) uitgeprobeerd op de versterker. Hij klink te gek en het geluid is hoorbaar verbeterd: vollere toon, betere sustain, een mooi evenwichtiger geluidsbeeld over de hele hals. Ook de afstelling is prima. Misschien kan de actie nog lichter, maar hij voelt zo goed aan. Bedankt!
Rob Roelfsema, Houten

De Peavey Deltablues is een erg fijne versterker, helaas is hij niet zo service-vriendelijk. Mocht je ooit problemen hebben met je DB, neem dan contact op met VintageGitaar in Gorinchem. Zij zijn specialisten in (oude) buizenversterkers en dan vooral Peavey, ze hebben onlangs de mijne ook naar volle tevredenheid gerepareerd.
Roger Arts, Boxmeer

Ik heb verschillende buizenversterkers door Vintagegitaar laten repareren en ben zeer te spreken over de kwaliteit van het werk. En dat alles voor een schappelijke prijs. Onlangs hebben ze een Bassman 50 uit '76 volledig gerestaureerd en het resultaat is top. Echte vaklui!
Rob Roelfsema, Houten

Het is soms lastig om iemand te vinden die je gitaar of versterker een servicebeurt geeft, repareert, dan wel aanpast aan jouw wensen. Via "Google" wordt dat tegenwoordig gelukkig wel een stuk makkelijker. Toen ik dus een stukje op een website las dat "George Baker" zeer tevreden was over de service, wilde ik de gok wel wagen. Het bleek een schot in de roos. Buiten het feit dat Rene hartstikke aardig is, heeft hij mij de afgelopen jaren geholpen om mijn gitaren in conditie te houden, aan te passen en te repareren. Daarbij komt hij ook met goede adviezen voor als ik weer eens iets idioots bedacht had, wat eigenlijk niet kon. Altijd bleken zijn adviezen goed te werken op de gitaren. Zo heeft hij laatst een Bigsby op mijn Gibson Les Paul Gem gezet. Sindsdien klinkt hij echt 10 keer beter. Heb je dus iets aan je gitaar of versterker, ga gerust bij hem langs - hij maakt overigens ook zelf hele mooie gitaren onder de naam Otentic - want je zult er geen spijt van krijgen. Hij is overigens ook heel flexibel als het gaat om het brengen en halen van je spullen. Er is buiten "kantooruren (zie website)" in onderling overleg altijd wel ergens een gaatje te vinden, super. Tevens kun je met hem tijdens een "bakkie heerlijke koffie", lekker over gitaren en gitaristen - hij houdt net als ik onder andere van Michael Schenker - kletsen. En het maakt niet uit of je een gewone amateur bent zoals ik, of een doorgewinterde prof (Herman Deinum), hij helpt iedereen met een glimlach. Kortom zoek niet verder en ga naar Gorinchem voor al uw gitaarreparaties en service.
Gerard, Moordrecht

Ja eindelijk heb ik een echte gitaarbouwer ontmoet. Naar mijn ervaring een perfectionist in zijn werk. Voor mij is hij een echte gitaardokter. Zodra een gitaar of basgitaar ziek is, ga ik naar Rene Meulmeester die neemt zijn patienten altijd serieus, vandaar de bijnaam "Gitaar Dokter''! Niet alleen voor reparatie maar ook voor de verkoop heeft hij altijd weer wat byzonders. Nou GITAARLAND voor meer informatie bel hem een keer op. Dan kan hij je helpen om het probleem op te lossen. Uit mijn ervaring is het vakwerk. Nou GITAARLAND dit moest ik toch nog even kwijt. Veel succes als je gitaar of basgitaar ziek is, aldus M. Mac Wellian: ''guitar player en song writer''.
Marcel Mac Wellian, Amsterdam

Hallo Rene, Ik heb mijn strat weer lekker kunnen bespelen en ik moet bekennen dat hij beter klinkt als destijds toen ik hem gekocht heb. En je hebt gelijk over die topkam, de graphtec topkam maakt de toon inderdaad vaster bij heftig tremelowerk.
Kees van Duinen, Dordrecht

Mijn Gibson Flying V speelt nu inderdaad heerlijk soepel en ik heb totaal geen last meer van ruwe frets. Ook de 3 versterkers zijn vakkundig gerepareerd en net zoals je zei klinkt de Marshall JCM800 beter dan ooit tevoren. Dus voor jullie een dikke pluim en bedankt voor de vriendelijke, ouderwets goede service.
John Hoekwater, Hardinxveld

Na lang zoeken naar een goede en betrouwbare gitaar reperateur/bouwer, ben ik via Facebook bij René Meulmeester terecht gekomen hij heeft van mijn stratocaster de fretten gevlakt en de gitaar afgesteld en ik ben er zeer tevreden over. Ik weet dat ik niet meer hoeft te zoeken naar een gitaarbouwer want mijn adres staat vast, René heeft prima werk geleverd en is daarnaast nog eens een erg symphatieke kerel.
Gerard Laats, Rotterdam

Een tijd geleden schoot mijn Takaharu akoestische gitaar (met een uitzonderlijk mooie toon), een prachtige vintage gitaar dus, tijdens een optreden uit mijn handen met als gevolg een barst hoog in de nek. Je zou dus denken einde verhaal, maar laat er bij mij in de buurt een gitaarbouwer wonen, die ik via internet had gevonden. En zo kwam ik in contact met Rene Meulmeester uit Gorinchem. Na een afspraak te hebben gemaakt ging ik op bezoek bij Rene en we spraken af dat hij de gitaar zou repareren waarvan ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Want na verloop van tijd kreeg ik hem gerepareerd en gespoten terug en speel nu weer iedere dag op mijn gitaar. ALs ik iets nodig heb of moet laten afstellen heb ik mijn adres gevonden, wat een vakman!!! met een passie voor gitaren en begrip voor gitaristen die er op spelen.
Arnold Rutjens, Kedichem

Vintage Gitaar

Vintage Gitaar is opgericht door René Meulmeester in 2003 en sindsdien gevestigd in Gorinchem. De werkplaats en winkel zijn alleen te bezoeken op afspraak.

De Guitar Roadshow

Vintage Gitaar organiseert twee keer per jaar een Guitar Roadshow in de mooiste theaters in Nederland.

Topinstrumenten en Topartiesten komen samen op dit unieke evenement. Beleef het mee!

Meer informatie over de Guitar Roadshow...

 

Contact

Mob: 06 15 87 79 24

 

Dikkertje Dap 9

4207WB GORINCHEM

info@vintagegitaar.nl

 

Reacties van klanten...

Als je iemand zoekt om je gitaar beter te maken, te repareren en waar echte "ouderwetse" service wordt geboden, dan heb je het hier gevonden! De prijs/kwaliteit is super, ik zoek niet verder.

--Wim v.d. Heuvel, Barendrecht

Dank voor het perfect afstellen van mijn Gibson Les Paul Standard. Ik heb er inmiddels al weer twee optredens mee achter de rug en hij speelt weer heel erg lekker. Professioneel afgesteld, precies zoals ik het wilde, TOP!! Hoefde zelfs niet meer te stemmen tijdens de optredens!!

-- Paul v.d. Hagen, Utrecht

Klantenservice

Overig

Links